dimecres, 30 de març del 2011

Bus des de la Marina per al concert dels 10 anys del Centre Social Terra


El proper dissabte, 2 d'abril, tindrà lloc al barri de Benimaclet (València) el concert commemoratiu pels 10è aniversari del Centre Social Terra de Benimaclet. 
El concert tindrà lloc al camp de futbol de l'Sporting de Benimaclet (C/.Les Fonts s/n. darrere de l'escola "Pare Català) de Benimaclet. Amb l'actuació d'Obrint Pas, que presentarà el seu nou disc-llibre "Coratge" i la Gossa Sorda. 
Es poden comprar les entrades anticipades al local "Terra", o en guixeta, tot i que teniu en conte que estan limitades a 2000 entrades!

Des de les assemblees de Maulets del Sud del País Valencià s'està organitzant un autobús per pujar al concert, i una volta finalitzat tornar a casa, el preu del viatge d'anar i tornar són 15 € en un principi, si estàs interessat/da en anar-hi posa't en contacte amb Maulets, mitjançant el correu: busalacantterra@gmail.com Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

L'eixida està prevista des d'Alacant, tot i que recorrerà la Marina i també la Safor, des de l'organització del bus se necessita saber si hi ha suficient gent de les nostres comarques, l'Alcoià i el Comtat, per passar també.