dimarts, 1 de març del 2011

Davant la decisió de l'Alcalde de Pedreguer de portar a la fiscalia l'acord del passat Plenari:

 Aquesta setmana, el plenari de l'Ajuntament de Pedreguer va aprovar la sol·licitud de data i lloc on es realitzaria el mural commemoratiu dels 300 anys de la ocupació borbònica del nostre país, que ja va ser aprovat fa més de 3 anys, però no s'havia pogut materialitzar pel boicot del propi alcalde. Però l'alcalde, Andrés Ferrer, en una nova mostra del seu autoritarisme, ha decidit portar a la fiscalia aquesta decisió democràtica. Al respecte, l'Esquerra Independentista, mitjançant les organitzacions amb implantació al poble, Maulets, Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans i Endavant, volem manifestar el següent:

-        És del tot inadmissible, que amb més de 700 aturats al poble, les dificultats d'accedir a un habitatge digne que tenim, i amb el més de 70% d'endeutament de l'Ajuntament, aquest senyor es dedique a destinar els seus esforços a impedir la realització d'un dibuix. Si l'alcalde tinguera almenys el mateix interès en solucionar els problemes del poble, no ens trobaríem amb la situació que tenim.

-        Denunciem el fet que l'alcalde pretenga impedir una decisió democràtica aprovada pel plenari de Pedreguer. És un nou exemple que la democràcia per ell només té sentit en cas que l'afavorisca.

-        Tot açò no és més que una nova mostra de l'existència d'un conflicte polític i de l'absència de democràcia que tenim. L'estat espanyol impedeix per tots els mitjans que qualsevol idea que pose en qüestió la monarquia, que demane l'autodeterminació, o que pretenga un canvi social, siga duta a la pràctica. Ni tan sols expressada a una paret, com en aquest cas.

La lluita és l'únic camí!
Visca la Terra!

Pedreguer, a 28 de febrer de 2011

Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans
Maulets, el jovent independentista revolucionari
Endavant, organització socialista d'alliberament nacional